În materialul nostru de ieri „Şoc pentru locatarii unui bloc din Aurel Vlaicu: băncile din faţa imobilului au ajuns la gunoi“, descriam modul inacceptabil în care băncile din fața blocului A15, de pe Aleea Saturn, din cartierul Aurel Vlaicu, au ajuns pur și simplu la gunoi, deoarece un locatar a considerat că e prea multă gălăgie. „Băncile au fost practic tăiate, pentru că erau ancorate bine în beton, iar apoi aruncate pur şi simplu la gunoi. Totul s-a petrecut pe repede înainte, în jurul orei 18.00. Locatarii nu numai că au fost şocaţi, dar sunt şi extrem de supăraţi pe gestul, se pare, a unui locatar din imobil, suspectat că le-a pus gând rău băncilor. «De şapte ani locuiesc în acest bloc, iar când am ajuns aici băncile erau deja de bună vreme. Avem un vecin care locuieşte la etajul al II-lea, este pensionar şi are un câine. Este supărat tot timpul pentru că pe aceste bănci mai stau copii. Face reclamaţii peste reclamaţii şi este supărat pe toată lumea», ne-a mărturisit un locatar.

Oamenii sunt atât de şocaţi încât au rămas muţi la gestul locatarului care a smuls băncile din ciment. «Suntem atât de supăraţi, totul s-a petrecut foarte repede. Nici nu am conştientizat bine ce s-a petrecut. Nici măcar nu ştim pe ce să punem mâna, pe cine să sunăm la ora asta. Mâine vom suna poliţia locală să vină să îl calmeze pe acest individ. Acele bănci nu încurcau pe nimeni. În plus, este inadmisibil să tai pur şi simplu băncile din faţa blocului şi să le arunci la tomberon, fără să te consulţi cu ceilalţi locatari. Nu am fost înştiinţaţi de «minunea» ce avea să se petreacă astăzi», mai spune o femeie din bloc“, relatam în ziarul nostru de ieri.

În urma publicării articolului atât în ziar, cât și pe site-ul nostru www.glsa.ro, locatarii au prins curaj și au contactat poliția. „Au pus băncile la loc, ba au mai fost și modernizate și mai mult decât atât, a început să fie tunsă și iarba“, ne mărturisește un locatar.

 Aseară erau la gunoi


Locul rămăsese gol ieri

Recomandările redacției