Bani pentru dotări noi la Spitalul Judeţean

0
366

În şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de săptămâna aceasta s-a aprobat alocarea de fonduri, pentru dotări şi echipamente medicale noi, la Spitalul Judeţean. De această dată, sumele provin din bugetul local. În total, spitalul ar urma să primească 1,45 de milioane de lei, subvenţii din bugetul local.

„Am alocat o sumă de aproximativ 1,4 milioane de lei Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, pentru noi dotări. Am alocat fonduri în această direcţie şi la începutul anului şi o vom face şi pe parcursul anului. Mă bucur că în sfârşit vom avea sprijin şi din partea Ministerului Sănătăţii, pentru că avem garanţia că Aradul va primit un aparat RMN“, a spus preşedintele interimar al CJA, Adrian Ţolea.

Printre dotări se numără un microscop operator oftalmologic, un biometric oftalmic, un aspirator chirurgical de putere, un aparat ventilator şi un monitor pentru ATI copii, precum şi un aparat radiologie UPU.

Şi consilierul dr. Aurel Ardelean, fondator al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a avut o intervenţie în cadrul şedinţei. Acesta a propus construirea de locuinţe pentru rezidenţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.