În urmă cu un an, pe 22 iunie, Progresul Pecica urca din nou, după o lungă absență, pe scena Ligii a III-a a fotbalului românesc. O făcea după returulul barajului cu Retezat Hațeg, câștigat cu 1-0, după ce elevii lui Dan Stupar se impuseseră și acasă, cu 2-1.
La un an distanță, „duelul” din Țara Zimbrilor s-a reeditat, însă la nivel de old-boys. Ini­țiatorii, Dacian Grozoni, președintele Rete­- zatului și Cristi Pilan, directorul sportiv al Progresului. Pe arena din Hateg, oaspeții, cu sânge ceva mai tânăr în rândul lotului, s-au impus cu 10-5, dar prioritară fost sedimentarea relațiilor dintre cele două grupări. Iar o repriză a treia, pe stilul celor de la Hațeg, a fost prilejul perfect pentru asta.
Pentru conformitate, să spunem că sâmbăta trecută, la peste 30 de grade Celsius,
s-au întâlnit formațiile: Hațeg: Dacian Grozoni, Cristian Costache, Ciprian Coroiescu, Flaviu Itu, Remulus Bobu, Remus Ianc, Victor Alb, Liviu Dănică, Doru Ghenciu
Pecica: Mihai Aniculesei, Petru Nichituț, Adi Moț, Matei Kiss, Raul Cionca, Raul Moldovan, Norbert Bella, Jugu Dimitrov, Cristian Pilan.
Revanșa, peste două-trei săptămâni, pe arena „Pădurice”.
La înghețarea actualelor sezoane, Progresul Pecica a terminat a cincea în seria a IV-a a Ligii a III-a, iar Retezatul Hațeg a VII-a în Liga a IV-a Hunedoara.

Recomandările redacției