Cele mai multe cazuri în care persoanele se află sub influența substanțelor interzise sunt cele care au în prim plan tinerii. Cu toate că suntem obișnuiți ca prin Arad să mai existe și persoane de acest gen, de această dată nu a mai fost vorba nici despre nebunia vârstei, nici despre persoanele fără adăpost. 

Așadar, polițiștii Biroului de ordine Publică au depistat în trafic, în seara zilei de marți, 16 martie a.c., un bărbat de 50 de ani. Domiciliat în Arad, el a fost oprit în timp ce conducea un autoturism pe strada Preparandiei.
Având un comportament specific unei situații de acest gen, bărbatul a necesitat terstarea pentru că dădea de bănuit cum că ceva nu este tocmai în regulă cu el. Așadar, în urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat că bărbatul ar fi fost sub influența unor substanțe psihoactive. Mai departe i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate.
Astfel, prins la volan și sub influența unor substanțe momentan necunoscute, în cauză a fost întocmit un dosar penal pe numele bărbatului pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Recomandările redacției