O zi de duminică liniștită în care trebuia să pescuiască și să se relaxeze a devenit rapid o amintire destul de urâtă pentru un bărbat din Fântânele.
Așa, un echipaj al Detașamentului de Pompieri Arad a intervenit în urmă cu câteva minute în localitatea Fântânele. Acolo a fost nevoie de aceștie pentru salvarea unei persoane, bărbat, 57 ani. Acesta, în timp ce se afla la pescuit a alunecat de pe malul abrupt în râul Mureș. El a avut ghinionul să între în nămol până la nivelul pieptului și nu a mai putut ieși.
Salvatorii din echipa Detașamentului Arad, plt. major Cătălin Calb, plt.major Florin Vlădoiu și plt. major Petre Ruja au ajuns în cel mai scurt timp la Fântânele și au lansat barcă la apă. Împreună cu unul din membrii echipajului Serviciului de Ambulanță Județean, sosit în sprijin la fața locului, au pornit în căutarea victimei.
Pescarul a fost găsit în aproximativ 5 minute după lansare bărcii la apă, a fost scos și predat în stare stabila echipajului Serviciului de Ambulanță Județean.

Recomandările redacției