Bărbat depistat la volanul unui autoturism, cu permis de conducere fals

0
234

Conducerea fără permis auto sau cu permis fals, poate fi sancţionat penal şi poate aduce chiar şi la urmări grave, cum ar fi închisoarea.
Zilele trecute, un cetăţean român care conducea un autoturism, folosind un permis de conducere fals a fost depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota.
Cetăţeanul român în vârstă de 47 de ani conducea un autoturism, marca Ford, înmatriculat în Republica Cehă, bărbatul prezentându-se la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sen­- sul de ieşire din România. La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din România. Cu ocazia verificărilor specifice, po­- liţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.
Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.
Alexandra Bruţiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.