Polițiștii din Ineu au avut de lucru cu un bărbat care a încercat să fure. Acesta, aflat în parc, a recurs la mai multe acte de violență prin care a și reușit să fure bunurile unui alt bărbat, cei doi aflându-se în parc.

Întâmplarea a ieșit la iveală luni, 9 septembrie, când polițiștii orașului Ineu au fost sesizați despre faptul că în noaptea precedentă ar fi avut loc un scandal într-un parc din localitate.

După mai multe verificări făcute de polițiști, s-a aflat că în noaptea de 8 spre 9 septembrie a.c., un bărbat din Ineu ar fi fost lovit cu pumnul în zona feței și pulverizat cu spray iritant-lacrimogen. Acesta, lăsat fără vedere de o persoană necunoscută, ar fi fost deposedat de un telefon mobil, 60 de lei și 20 de euro.

Polițiștii au plecat pe urmele celui în cauză și au și reușit să îl găsească după puțin timp. Aceștia l-au acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. După ce a fost găsit, s-a dovedit că persoana bănuită de săvârșirea faptei este un bărbat de 38 de ani, din județul Botoșani.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit bărbatul nu era la prima abatere. Se pare că în seara zilei de 8 septembrie a.c., ar mai fi încercat să tâlhărească o persoană de pe raza localității Ineu, fiind însă împiedicat chiar de victima care a ripostat și i-a dat planul peste cap.

După aflarea tuturor faptelor sale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu cu propunere de arestare preventivă.

Recomandările redacției