Bărbat din Sibiu, prins la graniță în timp ce încerca să scape de închisoare

0
460

Se pare că tot mai des, persoane care se presupune că ar trebui să-și săvârșească pedeapsa cu închisoarea încearcă să treacă granița țării. Din această cauză, polițiștii de la frontiera țării au de-aface aproape zilnic cu persoane noi care vor să treacă ilegal țara ca să scape de închisoare și de pedeapsă.

Ziua de duminică a fost una în care încă un bărbat condamnat la închisoare a vrut să treacă pe cealaltă parte a graniței, dar a fost prins în scurt timp.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate. Misiunea polițiștilor nu a fost grea deloc, bărbatul fiind prins imediat după începerea efectuării controlului actelor.

Toate acestea s-au întâmplat în data de 21.07.2019, în jurul orei 10, în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român S.S., în vârstă de 36 de ani, domiciliat în judeţul Sibiu.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de opt luni de la care, se pare că încerca să se sustragă ieșind din țară.

Acesta fiind prins, polițiștii de frontieră nu au avut altă variantă decât să predea bărbatul în cauză unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun, acesta fiind cel mai probabil transportat înapoi în Sibiu pentru a fi pedepsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.