Bărbat reţinut de poliţişti pentru furt din locuinţă, în valoare de 20.000 de lei

0
344

furt
Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au depistat un bărbat bănuit că ar fi sustras, dintr-o locuinţă, bijuterii şi aparatură electronică, în valoare de 20.000 de lei.
Din cercetările efectuate de către oamenii legii, s-a stabilit că, în perioada 11-16.01.2015, tânărul în vârstă de 24 de ani, din municipiul Arad, ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă din cartierul Aradul Nou, de unde ar fi sustras aparatură electronică, bijuterii şi ar fi distrus sistemul de încălzire prin tăierea şi sustragerea ţevilor din cupru.
„În cadrul documentării activităţii infracţionale a bărbatului, s-a efectuat şi o percheziţie la domiciliul acestuia, de unde au fost ridicate mai multe bunuri care ar putea proveni din alte furturi comise pe raza municipiului, cercetările fiind continuate pentru probarea întregii activităţi infracţionale a acestuia”, preciza Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.