Bărbat urmărit general, depistat de poliţiştii de frontieră din Nădlac

0
637

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II – Csanadpalota au depistat un bărbat, domiciliat pe raza judeţului Iaşi, căutat de autorităţile române pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

În data de 09.08.2018, la orele 04.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, la intrarea în ţară, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român S.M., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Iaşi.

„În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, având de executat o pedeapsă de 2 ani şi 5 luni de închisoare”, a declarat Sorina Tocaciu, ofițer de presă al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

În acest caz, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.