intalnire-cupu_relatieFiecare relaţie de cuplu prin care treci este o experienţă în plus care te ajută să îl găseşti mai uşor pe bărbatul potrivit. Aşadar, uite cu ce fel de bărbaţi ar trebui să ai relaţii, înainte să devii soţie:

Bărbatul popular

De câte ori ieşiţi undeva în oraş, se întâlneşte cu cel puţin un cunoscut. Poate intra în cele mai hot localuri şi face rost de masă datorită prieteniilor de clasă înaltă pe care le menţine. Nu este fiţos, nu este nici miliardar, dar este foarte popular şi sociabil. Te vei simţi bine în prezenţa lui măcar câteva luni, dar după ce noutatea dispare, îţi vei da seama că nu îţi acordă atenţia pe care ţi-o doreşti, pentru că vorbeşte mai mereu la telefon sau scrie mesaje. Poate fi un prieten foarte bun, însă ca iubit – sau soţ – lasă mult de dorit.

Bărbatul foarte atrăgător

Este frumos, este bogat sau are foarte mult succes în carieră, oricare ar fi motivul pentru care îl placi, şi prietenii tăi îl admiră la fel de mult. De fiecare dată când vă întâlniţi într-un grup mai mare, el este în centrul atenţiei, pentru că toată lumea este pur şi simplu înnebunită de el, iar tu cazi adesea pe plan secundar. Totuşi, este destul de greu să separi sentimentele de mândrie că iubitul tău are o bază de fani atât de mare, de cele de iubire adevărată.

Bărbatul care nu căuta relaţii serioase

Până să te cunoască pe tine. Visa la ani de distracţii până să fie prins în mreje, dar te-a întâlnit pe tine, s-a îndrăgostit, iar acum se simte pregătit să întreţină o relaţie serioasă. Desigur, asta spune acum, când este foarte îndrăgostit şi vede totul în roz, dar de cum relaţia devine adevărată şi el nu mai este la fel de entuziasmat, probabil că va începe să se gândească la alegerea pe care a făcut-o şi ghici ce! Tot tu ieşi în pierdere. Odată ce l-ai cunoscut pe acest bărbat, îţi va fi mai uşor să îl recunoşti pe cel la care visezi.

Bărbatul sensibil

Este carismatic, plăcut, sociabil, amuzant şi sensibil. Este genul de bărbat cu care orice femeie s-ar înţelege bine, dar odată şi odată tot veţi ajunge să vă certaţi. Şi atunci se va supăra şi cel mai probabil va evita subiectul pentru că nu îi plac certurile. Totuşi, nu uita că o căsnicie trebuie clădită pe comunicare, iar dacă el preferă să tacă de fiecare dată când se supără, în timp vei deveni speriată că poţi face ceva care să-l enerveze şi nu vei ştii niciodată ce l-a supărat, de fapt.

Bărbatul mai tânăr ca tine

S-a îndrăgostit iremediabil de tine şi te adoră. De fiecare dată când se uită la tine, îi poţi vedea admiraţia în ochi. Nu este nimic greşit să te căsătoreşti cu un bărbat mai tânăr ca tine, dar este greşit dacă nu simţi şi tu la fel pentru el. În timp, el va fi tot mai nefericit din cauza sentimentelor neîmpărtăşite, de aceea dacă vei începe o astfel de relaţie, ar trebui să-i pui punct înainte ca lucrurile să devină prea serioase şi apoi el să fie rănit mai tare.

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției