Bărbatul bănuit că ar fi încercat să violeze o octogenară, dus în fața magistraților

0
415

După ce în seara zilei de luni, 23 septembrie, a încercat să violeze o octogenară, hunedoreanul urmează acum să își primească pedeapsa.

Amintim că:Se pare că acesta a necesitat încătușarea după ce a fost autorul unei tentative de viol în desfășurare asupra unei octogenare. Întâmplarea a avut loc pe bulevardul Vasile Milea din municipiu. Alerta a fost dată de un polițist local, aflat în afara orelor de program. Polițistul se afla în zonă la momentul incidentului, iar până la sosirea colegilor acestuia, L.R., originar din Hunedoara, în vârstă de 53 de ani, a fost reținut de cetățenii care treceau pe stradă la acea oră“, spunea știrea inițială. După o cercetare mai amănunțită, se pare că acesta a încercat de fapt să îi ia bunurile de valoare pe care le avea asupra ei, trântind-o la pământ.

Astfel, după toate acestea, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.