Update: Se pare că, la decizia magistralilor, bărbatul urmează să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile. 

Florin Ionel Boldea, bărbatul care în cursul zilei de ieri a făcut o crimă, ca mai apoi să rănească mai multe persoane în timp ce încerca să scape, a fost prins.

După ce a comis crima, bărbatul a fost dat în urmărire de polițiștii și jandarmii timișoreni și nu numai. Pentru a fi prins în cel mai scurt timp, autoritățile arădene, dar și cetățenii s-au implicat direct în caz, aceștia mobilizându-se cu filtre de poliție gata de prinderea infractorului în cazul în care acesta se apropia de municipiul nostru. 

Conform opiniatimisoarei.ro, acesta a fost prins după mai bine de 12 ore în care autoritățile din Timișoara au fost în alertă. El se afla la volanul unei alte mașini, în apropierea satului său natal Bichigi și circula cu farurile stinse. În felul acesta, polițiștii care se aflau în timpul programului de lucru l-au văzut circulând pe întuneric și, în jurul orei 02:30 l-au tras pe dreapta. În acel moment, oamenii legii și-au dat seama cine este și l-au imobilizat.

Astfel, după ce a înjunghiat mortal un bărbat care se afla în parc alături de o altă persoană, rănită la rândul ei, bărbatul în cauză a furat o  bicicletă cu care a încercat să fugă de la locul faptei. Continuându-și încercarea de a scăpa, acesta a furat o mașină, ulterior abandonată pe marginea drumului și a mai rănit alte trei persoane. 

Acesta a fot surprins pe mai multe camere de supraveghere și astfel, polițiștii și jandarmii care erau în stare de alertă au reușit să îl prindă, surprinzător fiind faptul că acesta nu s-a opus deloc, cel mai probabil realizând că nu mai e nici o cale de scăpare, chiar a declarat exact ce bunuri avea în buzunare și, conform celor de la stiripesurse.ro, el a declarat cum că nu a vrut să facă rău nimănui, dar a fost forțat de situație.

După ce a fost reținut, bărbatul a fost dus pentru a i se recolta probe biologice, într-un final urmând să fie judecat pentru faptele sale. 

 

 

sursă foto

Recomandările redacției