Bărbatul care și-a înjunghiat concubina, trimis în judecată de procurori

0
478

În urmă cu o lună, un atac sângeros a avut loc în orașul Pecica – un bărbat și-a înjunghiat concubina sub privirea îngrozită a copilului lor. În timp ce femeia de 34 de ani se afla în curtea casei sale, împreună cu copilul minor, în vârstă de 13 ani, s-a întâlnit cu bărbatul iar discuțiile au degenerat în ceartă, care din nefericire, s-a sfârșit cu atacul asupra femeii cu trei lovituri de cuțit, în zona toracelui. Din fericire, medicii au constatat că rănile nu i-au afectat inima sau plămânii și au reușit să o stabilizeze. Însă, procurorii au considerat că rănile i-au pus în primejdie viața și l-au acuzat pe bărbat de tentativă de omor.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 08.07.2020 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat în vârstă de 51 ani, cu privire la comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, prev. de art.32 Cod penal rap la art.art.188 al.2 Cod penal şi violare de domiciliu, prev.de art.224 al.2 Cod penal, cu aplic.art.38 al.1 Cod penal.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că: în data de 07.07.2020, în jurul orei 15.30, inculpatul, având asupra sa un cuţit, a pătruns prin escaladare în curtea imobilului în care locuiau fosta sa concubină şi copilul lor minor. Pe fondul geloziei, inculpatul i-a aplicat fostei sale concubine, în vârstă de 34 ani, mai multe lovituri cu cuţitul în zone vitale. Inculpatul a fost reţinut în data de 07.07.2020 şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă”, au declarat, la vremea respectivă, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Dosarul care vizează fapta bărbatului a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Arad în data de 30 iulie a.c., iar acum procesul se află în fază de cameră preliminară. În faza procesuală de cameră preliminară se verifică legalitatea sesizării instanței, precum și legalitatea administrării probelor de către organele de urmărire penală, urmând să fie fixat primul termen pentru judecata pe fond.

În aceste momente, bărbatul se află în arest preventiv, care a fost prelungit până la sfârșitul lunii august. „În baza art. 348 rap. la art. 207 Cod procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luată faţă inculpatul V.I.G.. Menţine măsura arestului preventiv luată faţă de acest inculpat pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31.07.2020 până la 29.08.2020 inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din 31.07.2020”, se arată în decizia Tribunalului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.