Bărbatul care și-a ucis fratele geamăn invocă afecțiuni de ordin psihiatric

0
449

La Tribunalul Arad, a fost fixat termenul pentru începerea judecății pe fond în cazul bărbatului care și-a ucis fratele geamăn la Șoimoș. Un termen anterior a fost data de 19 iunie a.c., dar cauza a fost amânată „în vederea efectuării expertizei medico legale având specialitatea psihiatrică”. Astfel, urmează ca procesul să continue cu termenul din 6 august a.c..

Amintim că, în data de 19 martie a.c., o neînțelegere între doi frați gemeni s-a lăsat cu cele mai înfiorătoare urmări. Se pare că altercația a degenerat într-atât încât unul dintre frați a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt. Victima a fost preluată de o ambulanță SAJ, iar în timp ce era transportată la spital, medicii i-au efectuat manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a mai putut fi readus la viață. Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului, cercetările fiind efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Un bărbat de 52 de ani a fost omorât, la Șoimoș, de către fratele său geamăn. Potrivit unor informații, cei doi s-ar fi luat la ceartă din cauza moștenirii casei părintești, iar la un moment dat unul dintre ei a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt în zona inimii. Bărbatul a murit în ambulanță, în drum către Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Poliţiştii din oraşul Lipova l-au reținut pe agresor, care este acum cercetat pentru omor calificat. Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Se pare că bărbatul a fost ucis cu o singură lovitură de cuțit, împlântat în inimă, iar fapta a avut loc în fața casei părintești. Din primele informații, cei doi frați nu consumaseră alcool înaintea izbucnirii conflictului. Anchetatorii au ridicat arma crimei și continuă cercetările pentru infracțiunea de omor calificat. „Ancheta continuă pentru omor calificat privind interes material”, ne-a declarat Pavel Palcu, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Unul dintre frați (victima), i-a permis celuilalt (făptașul), fost jandarm al IJJ Arad, să-și crească oile pe terenul ce aparținea casei părintești, cu condiția să plătească cheltuielile. Când a ajuns la concluzia că acesta nu le-a plătit, a izbucnit conflictul. După ce i-a împlântat cuțitul în inimă, victima a apucat să se urce în mașină și să fugă, însă când inima i s-a oprit mașina s-a împotmolit pe marginea drumului. Criminalul s-a întors la casa părintească, de unde a fost ridicat de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.