Bărbatul care transporta oamenii cu bacul, a fost găsit înecat

0
534

La Pecica, bărbatul „responsabil” de a transporta oamenii cu bacul peste Mureș, a fost găsit înecat. Pompierii l-au căutat o zi întreagă, în cele din urmă acesta fiind descoperit fără suflare. Se pare că nu este primul caz când persoana aflată de podul plutitor se îneacă, pentru că localnicii spun că ultimii trei așa-ziși „compași” au sfârșit înecați. 

Amintim că în cursul zilei de luni, un bărbat a fost căutat de pompieri atât în apele Mureșului, cât și pe malurile râului, după ce în jurul orei 15.15, un apel la 112 efectuat din localitatea Pecica a anunțat faptul ca un bărbat de 64 ani a căzut în râul Mureș de pe un pod plutitor improvizat. Bărbatul după ce a căzut în apă, nu a mai fost văzut.

Au fost alocate forțe ale Detașamentului de Pompieri Arad, o autospecială de teren, barcă, un echipaj SMURD de la punctul de lucru Vladimirescu și opt subofițeri. De asemenea, a fost solicitat sprijinul SVSU Pecica care a intervenit cu o barcă a unui localnic și pe maluri cu patru voluntari.  Din nefericire, cadavrul bărbatului a fost găsit la aproximativ 1 km, în aval de locul în care a căzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.