Bărbatul ce și-a bătut concubina cu ustensilele de bucătărie și a băgat-o în spital, arestat preventiv

0
364

Bărbatul care și-a bătut concubina cu diferite ustensile de bucătărie a ajuns în arest. Acesta, în vârstă de 43 de ani, a fost reținut ieri de polițiștii Secției 1 Vlaicu pentru violență în familie. După ce a stat în arest pentru 24 de ore și a ajuns în fața magistraților, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Știrea transmisă ieri:
„Agresivitatea unui bărbat a reușit să îi provoace concubinei mai multe răni care necesită aproximativ o lună de îngrijiri ca să reușească să își revină în totalitate.
Acesta a fost prins de polițiștii Secției 1 Vlaicu care îl cercetează pe arădean acum. El, în vârstă  de 43 de ani, a avut ieșiri nervoase care, în noaptea de 23/24 octombrie a.c. s-au sfârșit prin lovituri asupra concubinei.
Bărbatul și-a lovit concubina cu palmele și un corp dur, în timp ce se aflau la domiciliul acesteia de pe raza municipiului.
După ce i-a aplicat mai multe lovituri, femeia a ajuns la spital. Victima de 37 de ani necesită acum 20-30 de zile de îngijiri medicale ca să reușească să își revină complet.
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.