Bărbatul înjunghiat în magazinul din Vlaicu a fost supus mai multor intervenții chirurgicale

1
577

Arădeanul de 46 de ani care a fost atacat cu cuțitul se zbate între viață și moarte. Bărbatul a suferit mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul toracelui, abdomenului și al brațelor.
Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, el este internat la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, iar joi dimi­- neață, după efectuarea unor intervenții chirurgicale, a fost intubat.
Amintim că, miercuri seară, polițiștii Secției nr.1 Vlaicu au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. În jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 46 de ani, ar fi fost înjunghiat de o persoană necunoscută pe strada Oborului din municipiu.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că o persoană necunoscută s-ar fi deplasat la un magazin alimentar de pe strada Oborului din municipiu, de unde ar fi introdus în plasă mai multe bunuri alimentare, pe care ar fi dorit să și le însușească fără să achite contravaloarea acestora. Fiind oprit de un bărbat de 46 de ani care i-ar fi solicitat să plătească produsele, cel în cauză i-ar fi aplicat victimei lovituri cu un cuțit, părăsind apoi locul comiterii faptei. La scurt timp, agresorul a fost identificat și depistat de polițiști într-un imobil de pe strada Lăcră­mioarelor din municipiu. Asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite atât bunurile sustrase din magazin cât și cuțitul cu care acesta ar fi înjunghiat victima.
Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Se pare că victima este rudă cu angajata magazinului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.