ambulantaStarea de sănătate a bărbatului care a fost, efectiv, târât zeci de metri de o maşină la Şiria este critică, medicii de la Spitalul Clinic Judeţean Arad fiind extrem de rezervaţi în privinţa supravieţuirii.

Directorul medical al instituţiei spitaliceşti, dr. Adrian Wiener, ne-a declarat, ieri, că tânărul de 27 de ani este în continuare pe secţia de Anestezie Terapie Intensivă, fiind în permanenţă monitorizat: „A fost internat cu politraumă complexă, la nivelul craniului, toracelui şi abdomenului. Însă, cel mai grav, este că are pierderi de părţi moi – piele şi muşchi. Facem intervenţii peste intervenţii pentru a-l salva, dar prognosticul nostru este unul extrem de rezervat”.

Pe de altă parte, cazul de la Şiria a fost preluat de Codrin Gavra, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care anchetează acest misterios caz cu iz de, cel puţin, tentativă de omor. „Suntem tot în anchetă, aşa că nu vă putem oferi date suplimentare. Nu ştim nici dacă a fost vorba de vreun accident, nici dacă este vorba de ceva mult mai grav. Sunt varii piste şi le analizăm pe toate”, preciza magistratul.

Reamintim că sâmbătă seara, victima a fost lovită de şoferul unui autoturism, la Şiria, după care a fost târâtă pe o distanţă apreciabilă, zvonurile creditând ideea unei răzbunări cu tentă amoroasă.

Recomandările redacției