siriDupă ce starea sa de sănătate dădea semne de revigorare şi toată lumea credea că îşi revine din comă, tânărul de 27 de ani care în urmă cu aproximativ o lună a fost legat și târât de o mașină pe străzile localității Șiria a murit ieri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Moartea sa i-a surprins şi pe medici, care începeau să fie încrezători în evoluţia stării de sănătate a tânărului. „Decesul a survenit în cursul zilei de astăzi (n.r. ieri), la ora 12.10. Moartea sa produs brusc, în urma unui stop cardio-respirator. Starea sa de sănătate era ceva mai bună, iar moartea sa a surpins pe toată lumea. Rănile suferite au dus la acest deznodământ, dar o cauză exactă a decesului va fi dată după  efectuarea necropsiei “, ne-a declarat dr. Adrian Wienner, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Bărbatul a fost internat cu politraumă complexă, la nivelul craniului, toracelui şi abdomenului. Însă, cel mai grav, este că a avut pierderi de părţi moi – piele şi muşchi.

Reamintim că sâmbătă seara, 22 februarie, victima a fost lovită de şoferul unui autoturism, la Şiria, după care a fost târâtă pe o distanţă apreciabilă, zvonurile creditând ideea unei răzbunări cu tentă amoroasă.

Recomandările redacției