Barbu: „Am luat goluri de copii și juniori”

0
627

După ce în prima etapă a învins-o cu 4-1 pe ACS Poli, SSC Farul a simțit reversul medaliei. A luat tot patru la Arad, în meciul de revenire a UTA-ei aproape de casă, pe noua arenă „Motorul”.

Ion Barbu a dat dovadă de fair-play cu adversarii de astăzi, pe care i-a felicitat pentru victorie. „Astăzi (n.a. sâmbătă) a câștigat echipa care a avut o viteză în plus și aceea a fost UTA. O felicit și îi urez baftă în continuare. Din păcate, am făcut greșeli mari, am luat niște goluri de copii și juniori, mai avem mult de lucru. E o echipă făcută în două săptămâni, iar relațiile de joc suferă. Ne așteptam la orice, am avut și momente bune în acest meci, doar că la un moment dat ni s-a terminat benzina. Evident că suprafața de joc a fost o problemă, la primul gol de exemplu mingea ar fi sărit altfel pe un gazon natural. Dar asta nu e o scuză, până la urmă toți am jucat pe același teren”

Rămân destule necunoscute pentru gruparea de le Litoral, care mai așteaptă jucători, dar nici nu știe unde-și va desfășura partidele de pe teren propriu. „Lotul nu este finalizat, mai sunt destule probleme la echipă. În plus, nu știm încă unde vom juca partidele de pe teren propriu, o să aflăm și noi cât de curând. Oricum, nu avem un obiectiv setat pentru finalul de campionat, luăm fiecare meci în parte și încercăm să scoatem maximum din ele.  E prea devreme să vorbim despre candidatele la promovare, campionatul este unul strâns. Spre exemplu, Daco-Getica a învins UTA în prima etapă și acum a luat cinci goluri de la Clinceni”, mai crede Barbu.

Farul va evolua etapa viitoare pe teren propriu chiar împotriva Academicii, performera rundei cu numărul doi în liga secundă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.