Barbu anticipează UTA – Farul: „Nu există favorită, condițiile de sâmbătă nu vor fi deloc normale pentru un meci de fotbal”

0
580

UTA și SSC Farul au avut debuturi diametral opuse de campionat. Elevii lui Ionuț Popa s-au întors învinși (0-2) de la București după duelul cu Daco-Getica, iar „marinarii” au învins-o clar pe ACS Poli la Ovidiu. A fost 4-1, cu „pokerul” lui Alex Grigoraș, fiului fostului tehnician de pe Litoral, Petre Grigoraș.
Cele două echipe se vor înfrunta sâmbătă, la primul meci oficial pe noul „Motorul”, iar antrenorul oaspeților nu vede vreo favorită: „Nu am urmărit UTA în perioada de pregătire, dar am văzut partida ei contra celor de la Daco-Getica. A fost o primă repriză mai puțin reușită a UTA-ei, în partea a doua echipa a fost schimbată mult în bine, le-a lipsit doar golul. Nu va fi nici o favorită la meciul de sâmbătă, mai ales că ambele echipe vor juca la victorie. În plus, cred că în momentul actual nu putem vorbi despre favorite la promovare din Liga a II-a”, spune Ion Barbu, care la această oră nu are nicio problemă de lot pentru meciul cu „roș-albii” și: „Sper să nu întâmpi­năm vreo problemă medicală la antrenamentul de mâine, ultimul înainte de deplasarea la Arad”.
După aproape doi ani de licitații, amânări și controverse, gazonul sintetic a fost montat pe „Motorul” de gălățenii de la ISCHIA Sport, însă acesta e departe de perfecțiunii. În plus, luând în considerare temperaturile ridicate din această perioadă, „actorii” partidei de sâmbătă, de la ora 13, ar putea avea serios de suferit. „Nu sunt adeptul gazoanelor sintetice, dar dacă regulamentul permite disputarea meciurilor pe asemenea suprafețe, va trebui să ne adaptăm. Dacă este unul de foarte bună calitate, va fi în re­gulă. Dar, ținând cont că partida este la ora 13, deci temperatura la nivelul gazonului va fi în jur de 50 de grade, condițiile nu vor fi deloc normale pentru un meci de fotbal. Va fi o căldură insuportabilă, iar de suferit vom avea și noi și ei. Până la urmă, ambele echipe evoluează pe același teren” este de părere Barbu, care activează de 6 ani la gruparea constănțeană ca „secund” sau „principal”.
Farul va face deplasarea cu trenul și va ajunge în orașul nostru vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.