Sala Decebal a găzduit prima ediţie a Cupei Mărţişorul la baschet feminin. Întrecerea a fost organizată de West Olympia Phoenix Arad, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Județean şi Direcția Județeană de Sport și Tineret.

În ultimul act, LPS Arad (antrenor Ildiko Prisăcariu) a învins cu 74-26 echipa Liceului Pedagogic Dimitrie Ţichineal – ciclul gimnazial (antrenor Adrian Mazilu). În finala mică Liceul Pedagogic Dimitrie Ţichindeal – ciclul liceal a trecut de Colegiul Economic, cu 53-48. S-au acordat diplome, cupe, dulciuri şi cadouri surpriză. Festivitatea de premire a fost oficiată de profesorii Paul Barta, Elizabeta Mateş, George Mandache şi Alexandru Pteancu.
„A ieşit foarte bine. O competiţie interesantă, plăcută atât pentru fetele implicate în jocuri, cât şi pentru părinţii prezenţi la sală. Au fost prezenţi şi sponsori care sprijină echipa de seniori a clubului nostru, plus majoretele doamnei profesoare Elena Szomoru. Din punctul meu de vedere a fost o competiţie reuşită, aşa cum ne-am dorit de altfel”, a spus Alexandru Pteancu, preşedinte West Olympia Phoenix.
(S.A.)

Recomandările redacției