baschetVictoriile cu Magic Sibiu şi CSU Braşov din turul campionatului păstrează vie speranţa celor de la West Olympia Phoenix Arad în calificarea la faza următoare a sezonului ligii secunde. În week-end, arădenii au programată o dublă extrem de importantă, la finalul căreia se va şti clar dacă elevii lui George Mandache şi Sandu Pteancu pot îndeplini obiectivul amintit. Astăzi, WOPAR joacă la Sibiu, iar duminică, într-o restanţă, arădenii joacă la Sf. Gheorghe.
„Sper să avem lotul complet, chiar dacă e şi sesiune iar unii jucători au examene. Ar fi bine să obţinem minim o victorie, chiar dacă e greu. Cei de la Sf. Gheorghe sunt neînvinşi, iar Sibiul a adunat o victorie pe final de an. Până acum am făcut trei antrenamente în formulă completă, băieţii îşi văd de treabă, fac ceea ce pot ei, îşi doresc să ne îndeplinim obiectivul, mai rămâne să dovedim că şi putem”, a spus antrenorul principal George Mandache.
Altfel, antrenorul emerit al arădenilor are şi un motiv întemeiat de mândrie în acest început de an. Fiul său, Andrei Mandache, care acum apără culorile celor de la Gaz Metan Mediaş, a fost inclus în topul celor mai buni baschetbalişti români pe 2012, direct pe poziţia a treia!
„Nici eu şi nici el nu ştia de acest clasament. Abia ieri m-a sunat şi  mi-a spus. Era, evident, bucuros. Eu sunt mândru, mai ales că este prima sa nominalizare în acest clasament, direct pe locul 3”, a mărturisit profesorul Mandache.

Recomandările redacției