Un banal joc de fotbal s-a transformat duminică seara într-o adevărată scenă de groază. Întâmplarea s-a petrecut pe terenul de fotbal din cartierul Subcetate, iar protagoniștii sunt mai mulți copii și tatăl unuia dintre aceștia. Totul ar fi pornit de la o ceartă pe terenul de fotbal, însă unul dintre băieți, și-a chemat tatăl în ajutor. Acesta în loc să calmeze apele și-a însușit rolul de legiuitor și a luat copii la bătaie.

Totul s-a întâmplat într-o manieră extrem de violentă deoarece acesta a imobilizat unul dintre copii și l-a lovit cu pumnii în zona feței și a toracelui. Un alt băiat și-a scos telefonul și a filmat toată întâmplarea, iar imaginile extrem de violente au fost publicate în mediul online.

Pe imagini se vede cum agresorul ține imobilizat pe puști în timp ce îl lovește brutal, iar mai mult de atât unul dintre băieți, cel mai probabil fiul lui îl lovește cu piciorul direct în cap pe băiatul imobilizat.

Evenimentul a avut loc duminică, în jurul orei 19:00. A fost un conflict între mai multe persoane, iar un bărbat de 54 de ani, din Arad, ar fi lovit alți doi bărbați, care au fost transportați la spital în vederea evaluării stării de sănătate. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

UPDATE: În baza probatoriului administrat, bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad, astăzi, 28 Octombrie, în vederea luării unei măsuri preventive.

Recomandările redacției