Doi prieteni „de pahar“ erau să se omoare în această seară, pe strada Preparandiei, în Centrul vechi al Aradului. Amândoi oameni maturi, de peste 50 de ani, s-au luat la bătaie, însă motivele nu sunt foarte clare din partea niciunuia dintre ei. Cert este că unul i-a dat cu toporul în cap celuilalt și doar stângăcia loviturii a făcut să nu asistăm la un omor.

Abia ținându-se pe picioare din cauza alcoolului, plin de sânge și tăiat în cap, victima ne-a declarat: „M-am dus la el (n.red. arătând înspre casa „prietenului“) și la un moment dat a luat toporul și m-a lovit în cap. Nu știu de ce“. Deși declarația sună ca venind din partea unei persoane complet nevinovate, aceasta era foarte recalcitrantă, amenințând în permanență partea adversă și invitând-o la bătaie.

De partea cealaltă, „gazda“, mult mai în vârstă ca victima, ne-a declarat: „M-am trezit cu ăsta (n.red arătând la victima care era la câțiva metri de el) că intră la mine în casă. Eu nu îl cunosc, dar o cunoaște pe iubita mea și se pare că a venit la ea. I-am cerut să plece și m-am trezit trântit la pământ. Bineînțeles că m-am dus, am luat toporul și i-am dat în cap“.

Urmează ca poliția să investigheze cazul și să găsească vinovații.

 

Recomandările redacției