Bătaie cu satârul în fața Gării CFR Arad

0
218

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui conflict, în care un bărbat era amenințat de un altul cu un satâr. La sosirea jandarmilor, agresorul a aruncat satârul sub locomotiva din fața gării. Marți , 08 august, în jurul orei  21.20, echipajul de jandarmi aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Gării CFR Arad, a observat doi bărbați care se băteau pe platoul din fața gării. Unul dintre aceștia avea în mână un obiect metalic cu lama lată și grea- satâr.

Jandarmii au intervenit de urgență pentru a-i desparte, iar agresorul, la vederea acestora, a aruncat obiectul contondent sub locomotiva din fața gării. La verificări, a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi cu privire la dreptul de vizitare a unui copil, în speță, agresorul îi reproșa celuilalt, prin acte de violență, că nu o lasă pe mama copilului să-și viziteze copilul, având în vedere că femeia și-a părăsit familia și stă în concubinaj cu barbatul agresat.

Având în vedere că  ,,lovirea sau orice alte acte de violență cauzatoare de suferințe fizice“ și ,,amenințarea”,  constituie infracțiuni, conform prevederilor Codului Penal, jandarmii i-au întocmit agresorului, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

bataie1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.