Bătaie de joc din partea Enel: zeci de apartamente din Micălaca fără curent, de aseară

2
1069

A fost furtună în oraș, ieri seară. Și ca la fiecare eveniment de acest fel Micălaca rămâne fără curent. Așa s-a întâmplat și de această dată. În zona Kaufland Micălaca, pe străzile Bârzava și Caius Lepa în urma unui scurt circuit, se pare, zeci de apartamente au rămas fără electricitate. Oamenii au sunat ore în șir la Enel deranjamente, unde, fie nu a răspus nimeni, fie erau redirecționați, sau ascultau robotul cum le prezintă ofertele de contracte. La un moment dat, un grup de cetățeni a fost și până la sediul Enel de pe Bulevardul Iuliu Maniu, însă acolo nu au găsit pe nimeni. Lumea este revoltată și cu nervii întinși,  după o noapte întreagă în care nu au avut curent în case. ,, S-au dezghetat frigiderele, ni se strică mâncarea, e bataie de joc”, spune o femeie revoltată. ,, Am sunat de sute de ori, nu ne bagă nimeni în seamă, a venit unul de la Enel, s-a uitat la fire,  a dat din umeri, apoi a plecat”, spune Mitru din Micălaca.  Se pare că la numerele pentru deranjamente nu au fost ajutați cu nici o informație. În tot acest timp, oamenii au stat pe străzi să aștepte o minune și să vină cineva să remedieze situația. Din păcate nu s-a întămplat asta și până la această oră oamenii nu au curent în case. Am încercat să sunăm și noi la numerele puse la dispoziție de Enel, însă numerele erau mereu ocupate. Oamenii speră ca măcar în cursul dimineții de azi cineva să rezolve problema, deoarece nu este prima oară când sunt astfel de avarii și în plus, astăzi se anunță din nou o zi caniculară. Amintim că am mai scris în ziarul nostru de faptul că locuitorii din Micălaca au stat peste cinci ore fără curent în iarnă, în urma unei alte avarii. Acum au stat toată noaptea din păcate, iar lumea este extrem de revoltată pe cei responsabili.

UPDATE: Curentul a venit abia sâmbătă, seara târziu. După o zi și o noapte, în care zeci de apartamente au stat fără energie electrică și sute de arădeni au rămas fără răspuns din partea ENEL. În tot acest timp oamenilor li s-au dezghețat frigiderele și congelatoarele și au suferit de caldură, neputând folosi aparatele de aer condiționat. 

 

2 COMENTARII

  1. Nu nu suntem revoltați pe Dumnezeu suntem revoltați pe cei de la Enel care timp de 4 ore nu au răspuns la telefon sa putem face și noi din zona Micalaca sesizare . Surpriza când au mers câteva persoane la Enel nu era nici un operator. Rușine Enel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.