Bătaie de joc la o curățătorie din Arad: mergi cu o haină bună, te întorci cu una complet deteriorată

1
3334

Atunci când deținem o piesă vestimentară care necesită o curățare profesională preferăm să ducem haina în cauză la o firmă specializată care se ocupă cu asemenea lucruri. Același lucru l-a făcut și una dintre cititoarele noastre, R.P. Aceasta știa că rochia pe care o deține are nevoie de o curățare făcută de profesioniști pentru a-și păstra culorile și modelul, așa că a mers direct la „Maicor Clear” din incinta magazinului Remartkt sau, pentru o mai bună orientare, pe Calea Radnei, aceștia având două puncte de lucru în Arad, cel de pe Calea Radnei și un al doilea pe Calea Aurel Vlaicu. Convinsă că angajații își vor face treaba așa cum trebuie, a lăsat rochia la curățătorie. La scurt timp, aceasta a trebuit să meargă să își ridice rochia ce trebuia, teoretic, să arate ca nouă. Din nefericire, odată curățată de angajații „profesioniști”, rochia a rămas fără modelul inițial și, culmea, era și o mărime mai mică acum. Întrebați de cele întâmplate, angajații nu și-au asumat în nici un fel răspunderea pentru incident, ba mai mult de atât, aceștia nu s-au simțit obligați nici măcar să își ceară cu adevărat scuze sau să explice ce probleme au întâmpinat.
R.P. se aștepta de la aceștia ca, dacă tot au stricat rochia, să primească banii înapoi, ori, măcar jumătate din sumă pentru că era de datoria lor să știe exact în ce fel trebuie tratat materialul și modelul imprimat pe rochie. Desigur, nici măcar atât nu au făcut și rochia, dintr-una albastră cu imprimeuri aurii a ajuns una ceva mai mică, albastră și cu puțin model șters.


În momentul în care a văzut că firma „Maicor Clear” nu dorește în nici un fel să amelioreze problema, R.P. ne-a contactat pentru a ajuta viitorii clienți ai curățătoriei. Așa cum ea a dus cu toată încrederea o rochie de valoare acolo, la fel pot să pățească mulți alții care vor ajunge să își primească bunurile deteriorate după ce au plătit ca să le fie curățate. Astfel, cei care doresc ca pe viitor să își curețe hainele în mod profesionist sunt sfătuiți să caute în altă parte dacă nu vor să își primească hainele înapoi decolorate, fără model sau cu multe alte defecte provocate de modul în care au fost curățate și soluțiile folosite de angajații firmei mai sus menționată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.