Bătaie de joc la Poliţie: ordinul de numire a noului şef al IJP a fost revocat după câteva ore

0
243

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMandatul comisarului-şef Romulus Opriţa la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a încetat sămbătă şi nu a mai fost prelungit. Romulus Opriţa a fost împuternicit în urmă cu şase luni să îndeplinească funcţia de şef al IPJ Arad, înainte îndeplinind funcţia de inspector şef adjunct al Inspectoratului de Poliţie de la Mehedinţi.
Contactat telefonic, Opriţa a confirmat că nu se mai află la conducerea Poliţiei arădene. „De duminică nu mai sunt împuternicit să conduc IPJ Arad. Deocamdată mă aflu încă în municipiu. Pot să vă mai spun un singur lucru, că arădenii sunt oameni foarte de treabă”, a declarat comisarul-şef Romulus Opriţa.
În cursul zilei de ieri, conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a emis, într-o primă fază, un ordin, prin care comisarul-şef Ioan Tamaş a fost împuternicit din nou la comanda IPJ Arad, pentru o perioadă de şase luni. Asta, după ce a mai condus instituţia în 2012. După câteva ore a venit surpriza. Dând dovadă că nu au niciun pic de respect pentru poliţiştii din judeţ şi nici pentru arădeni, mai marii IGPR au revocat ordinul de numire primit de Tamaş, din motive numai de ei ştiute. Astfel, Poliţia arădeană rămâne fără şef, de coordonarea activităţii din instituţie urmând să se ocupe comisarul şef Nicolae Bătrân, adjunctul şefului IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.