Bătanii sunt chemați la Rugă

0
209

Bata va fi duminică, în mare sărbătoare, evenimente importante fiind organizate în sat.
După cum ne preciza viceprimarul Ladislau Heleport: „Duminica viitoare – de Sfinții Petru și Pavel se sărbătorește Hramul Bisericii Ortodoxe dar și Ruga satului Bata precum și Întâlnire cu fiii satului. Spectacolul programat o va avea ca invitată pe cunoscuta cântăreață bănățea­nă Zorica Savu – cu formația sa și pe dansatorii ansamblului «Ghiocelul» din Giroc, județul Timiș“.
Aceasta implică firesc venirea unui mare număr de oaspeți în sat, prin urmare dorința administrației de a avea un spațiu public frumos și curat, este normală.
„Noi am stipulat obligativitatea realizării acestui gen de lucrări prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 23 din 2014 (articolul 4, aliniatele 1 și 2) care stipulează și posibilitatea sanc­ționării cu amenzi (cuprinse între 500 și 1.000 de lei).
Considerăm însă că nu aceasta e modalitatea prin care se realizează acest lucru, mai ales că noi avem o frumoasă tradiție prin care realizarea un spațiu cât mai arătos în fața propriei case reprezintă un un titlu de mândrie pentru fiecare familie“ a spus viceprimarul din Bata.
(F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.