Bătăușii care l-au băgat în comă pe tânărul de 32 de ani, arestați preventiv

0
600

Cei doi tineri care l-au bătut crunt pe un alt tânăr, presupusă rudă de-a lor, au fost arestați preventiv. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad i-au prezentat cu propunere de arestare preventivă magistraților Tribunalului Arad. Judecătorul a admis propunerea procurorilor, astfel că cei doi bătăuși au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, începând cu data de 30 iulie până în 28 august, potrivit reprezentanților Tribunalului Arad. Decizia Tribunalului Arad este cu drept de contestație în termen de 48 de ore. 

Amintim că un tânăr de 32 de ani a ajuns la spital în noaptea de duminică spre luni și a fost internat pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, după ce i-a fost administrată o bătaie cruntă. Agresiunea a avut loc la Șiria, iar în aceste momente doi suspecți sunt cercetați pentru tentativă de omor. Cercetările sunt efectuate la această oră sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. Cei doi bătăuși au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. 

Tânărul a suferit o fractură de mandibulă, fractură de stern, contuzii pulmonare la ambii plămâni, insuficiență respiratorie și este intubat la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă”, a declarat Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.