Bătăușii care l-au băgat în comă pe tânărul din Șiria, trimiși în judecată

0
490

Cei doi tineri care l-au bătut și abandonat într-un șanț pe un văr de-al lor au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Arad în data de 20 august a.c., în acest moment procesul fiind în fază de cameră preliminară, unde se dispune verificarea, după trimiterea în judecată, a competenţei şi a legalităţii sesizării instanţei, precum şi verificarea legalităţii administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.

La sfârșitul lunii iulie, cei doi tineri care l-au bătut crunt pe un alt tânăr, presupusă rudă de-a lor, au fost arestați preventiv. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad i-au prezentat cu propunere de arestare preventivă magistraților Tribunalului Arad. Judecătorul a admis propunerea procurorilor, astfel că cei doi bătăuși au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, începând cu data de 30 iulie până în 28 august. În data de 23 august a.c., judecătorul din cadrul Tribunalului Arad a prelungit arestarea preventivă cu încă 30 de zile. 

Amintim că un tânăr de 32 de ani a ajuns la spital, în 29 iulie a.c., și a fost internat pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, după ce i-a fost administrată o bătaie cruntă. Agresiunea a avut loc la Șiria, iar în aceste momente doi suspecți sunt judecați pentru tentativă de omor. „Tânărul a suferit o fractură de mandibulă, fractură de stern, contuzii pulmonare la ambii plămâni, insuficiență respiratorie și este intubat la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă”, a declarat Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad. Se pare că cei doi agresori l-ar fi bătut cu bâtele și apoi cu pumnii și picioarele, după care l-au lăsat să agonizeze într-un șanț. Acesta a fost găsit de un cioban, care a alertat autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.