„Protagoniștii” filmării în care aceștia snopeau în bătaie un coleg de clasă pe motivul că nu a vrut să închidă ușa de la sala de clasă, au fost reținuți pentru 24 de ore.
Minorul de 13 ani a fost internat la Spitalul Județean Arad – Secția Neuropsihiatrie Pediatrică; ceilalți doi minori care și-au agresat colegul au fost reținuți pentru 24 de ore.
Tânărul care a filmat și ulterior distribuit imaginile a fost, de asemenea, reținut.
În cauză se continuă cercetările pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni: amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.
Vă reamintim faptul că un grup de trei minori, elevi ai liceului „Atanasie Marienescu” din Lipova, și-au agresat colegul de casă, aplicându-i acestuia lovituri cu pumnii și picioarele pe motiv că nu a vrut să închidă ușa la sala de clasă. În urma acestui eveniment, elevul de 14 ani s-a ales cu leziuni la nivelul capului, abdomenului și membrelor inferioare.
Tot acest „show” a fost filmat de un alt minor care încuraja comportamentul înfiorător, dând indicații celorlalți cum să-l lovească pe tânărul de 14 ani.

Recomandările redacției