„Batman in love”, primul spectacol din august, de la Teatrul de Vară

0
254

Stagiunea Teatrului de Vară continuă în curtea Centrului Cultural Județean Arad (str. Gheorghe Barițiu nr. 16) și în luna august, în fiecare miercuri seara, de la ora 20.00.

Primul spectacol are loc în data de 4 august și se numește „Batman in love”, fiind o adaptare după piesa „Groapa cu nisip” de Michal Walczak. Din distribuție fac parte Rodica Pașca și Ștefan Mohor, scenografia fiind semnată de Romulus Boicu. De adaptare și regie s-a ocupat Ana-Ioana Macaria.

„Într-un anotimp al iubirii și renașterii, un spectacol despre iubire, despre prima iubire. Un spectacol ce își dorește să ne întoarcă în timp – un refugiu  într-o lume mai pura, cu urma de zâmbet a privirii de azi”, scrie în sinopsisul spectacolului.

Acces la spectacole

Biletele, în valoare de 5 lei, pot fi achiziționate de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu, nr. 16), în fiecare luni și marți, între orele 09.00 – 16.00, sau miercuri, între orele 09.00 – 16.00 și 18.00 – 20.00, pentru spectacolul din săptămâna respectivă.

La spectacole pot participa persoanele vaccinate anti-covid, cu test RT-PCR negativ (max. 72 ore), test antigen rapid (max. 24 ore), persoanele trecute prin boală (max. 180 zile).

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita a 200 de locuri.

Vezi tot programul pe luna august, apăsând link-ul de mai jos: 

Program Teatrul de Vara luna august

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.