trabalkaPrimul succes al stagiunii a lăsat urme adânci în cadrul lotului „textilist”. După cartonașele galbene încasate sâmbăta trecută, Nicolae Oltean și Ionel Țabără vor sta o etapă, același lucru afându-l, miercuri seara, și Sidney Faye, care a fost scos vinovat de Comisia de Disciplină pentru faultul la Curtuiuș. Însă, nici cartonașul roșu încasat de Neagu din mâna „centralului”…Roșu nu a fost șters.. Dimpotrivă, căpitanul UTA-ei va sta pe margine două runde, pentru cum ar fi comentat la decizia – de altfel, eronată – a arbitrului timi­șorean. Din păcate, arădenii au și doi fotbaliști accidentați din primul „unsprezece”. Este vorba despre „închizătorul” Junior Medina și mijlocașul ofensiv, Cristian Monac.
În aceste condiții, Eugen Trică a optat pentru toți jucătorii apți, plus juniorul Kevin Trabalka. Atacantul de 18 ani a prins în premieră lotul primei echipe, alături de: Horvat, Barabas – Roman, Ardelean, Zanardini, Marcu, Gornic, Raț, Stan, Moreno, Popescu, Dumitru, Firțulescu, Bîrză, Surugiu, Tecsi, Sălăjan și Apostu. Noutățile față de disputa cu ardelenii sunt fotbaliștii crescuți în Calea Aurel Vlaicu Alex Gornic și Dan Raț, dar și Surugiu și Stan. Ultimul chiar va îmbrăca un tricou de titular și asta pentru că nu există un alt mijlocaș defensiv de meserie în afara columbianului Moreno. „Cu toate aceste absențe, mergem să câștigăm la Motru. Nu e ușor ca toată linia de fund titulară cu Bistrița să absenteze sâmbătă, dar, cu toate astea sunt foarte optimist. Am mare încredere în jucătorii care vor intra pe teren peste două zile”, a precizat antrenorul arădenilor.
Delegația „textilistă” s-a pus în mișcare joi, după antrenamentul de dimineață, prima oprire fiind Băile Herculane. „Timpul petrecut într-o singură zi în autocar spre Pitești sau Craiova, m-a făcut să văd cât de obositoare sunt pentru jucători astfel de deplasări.  Aș vrea să ajungem mai odihniți la Motru, dar în același timp să avem parte de un antrenament în aer curat și pe un teren mai aproape de cel de sâmbătă, la Băile Herculane”, a mai explicat Trică.
În altă ordine de idei, sub comanda staffului al UTA-ei a ajuns și un portar italian de 21 de ani, care, însă, nu e tocmai pe placul lui Trică. Înainte de partida cu Universitatea Craiova, care se va disputa vineri, 1 noiembrie, de la ora 17, Campioana Provinciei speră să-și asigure serviciile unui portar cu experiență liber de contract. În schimb, antrenorul „alb-roșiilor” anunță că Predrag Pocuca e un capitol închis pentru el, atâta timp cât croatul nu a mai răspuns chemărilor „oficialilor” arădeni.

Recomandările redacției