lotutaAdrian Falub și-a chemat elevii din vacanță pe 14 ianuarie, însă se anunță momente stânjenitoare la prima întâlnire a utiștilor în Noul An.
Cu două salarii restante, care se vor face trei de marțea viitoare, antrenorii și jucătorii se vor uita unii la alții, în speranța că cineva îi va lămuri despre ceea ce se va întâmpla la club în viitorul apropiat. În plus, Adrian Falub se va confrunta și cu o altă situație neplăcută, atâta timp cât va trebui să primească în vestiar o parte dintre fotbaliștii renegați la finalul turului. Smaranda, Bucur, Calvin și Chindriș au fost informați să-și caute echipe în această iarnă, însă din moment ce conducerea clubului nu și-a respectat partea de înțelegere și anume achitarea restanțelor financiare, cei patru vor trebui încadrați în programul echipei. Bineînțeles, de nume noi nici nu poate fi vorba, sau dacă ele –  totuși – vor apărea nu vor fi dintre cele sonore nici măcar la nivelul ligii secunde.
În fine, în vestiar ar trebui să intre și Giovanni Catanzariti. Dacă nici în această săptămână, preșe­dintele „alb-roșiilor” nu-i va ceda clubului neamțului Dieter Kaas (care nu a mai dat niciun semn de viață de 20 de zile) sau dacă nu va apărea o altă variantă de continuitate, atunci declararea falimentului celei mai titrate echipe din Provincie este o chestiune de zile. Italianul a spus răspicat că nu mai are bani de inves­tit în club, autoritățile locale sunt pasive, suporterii așteaptă și ei… nu știm ce până să ia o poziție tran­șantă, așa că UTA-ei i se pregătește o îngropăciune asemănătoare Voin­ței Sibiu.
Așadar, cel puțin până acum, anul 2013 nu a venit cu nimic bun pentru gruparea emblemă a Ara­dului, iar săptămâna ce a început poate fi decisivă. În Calea Aurel Vlaicu este nevoie de un șoc, liniș­tea nu mai este o opțiune și toți cei care (mai) doresc binele „Bătrânei Doamne” ar trebui să strângă rândurile.

Recomandările redacției