„Bătrâna Doamnă” joacă returul amical cu Szegedul la Chișineu-Criș, s-a renunțat la Ghergu

0
174

Susținătorii echipei fanion mai au de așteptat până să-și vadă pe viu favoriții la un meci în municipiu, fie el și amical. Variantele de teren sunt și așa puține, mai bine spus sinteticul „Șega” pentru această perioadă a anului, dar – deocamdată – UTA dispută în alt oraș și cel de-al treilea test al iernii. Arădenii îi vor aștepta la Chișineu-Criș pe cei de la Szeged 2011 în meciul revanșă din urmă cu două săptămâni disputat la Gyula și încheiat la egalitate (2-2).
Partida cu formația maghiară de Liga a II-a va începe azi, la ora 12 și ar putea fi un bun prilej pentru primul succes din perioada de verificare pentru teamul lui Todea, care a mai pierdut și sâmbăta trecută, la Cermei. Totodată, Sorato și câțiva juniori de la Under 19 și 17 sunt încă sub observație, tehnicienii „roș-albilor” fiind și în căutarea celui mai bun modul de joc. În schimb, fundașul de bandă, Ștefan Ghergu, nu a trecut testele antrenorilor, dar rămâne cu pregătirea bună de iarnă făcută la Moneasa.
Variantele ar fi 4-3-3 sau 4-2-3-1, dar oricum ar fi este evident faptul că lotul ar mai trebui completat pe axul central cu un fundaș și un mijlocaș. În plus, e de rezolvat și problema portarului, în condițiile în care Alex Barna încă nu a primit acceptul pentru a reintra în efort, iar Dan Țapoș se bazează doar pe Bodea și juniorul de 16 ani, Zamfir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.