Susținătorii echipei fanion mai au de așteptat până să-și vadă pe viu favoriții la un meci în municipiu, fie el și amical. Variantele de teren sunt și așa puține, mai bine spus sinteticul „Șega” pentru această perioadă a anului, dar – deocamdată – UTA dispută în alt oraș și cel de-al treilea test al iernii. Arădenii îi vor aștepta la Chișineu-Criș pe cei de la Szeged 2011 în meciul revanșă din urmă cu două săptămâni disputat la Gyula și încheiat la egalitate (2-2).
Partida cu formația maghiară de Liga a II-a va începe azi, la ora 12 și ar putea fi un bun prilej pentru primul succes din perioada de verificare pentru teamul lui Todea, care a mai pierdut și sâmbăta trecută, la Cermei. Totodată, Sorato și câțiva juniori de la Under 19 și 17 sunt încă sub observație, tehnicienii „roș-albilor” fiind și în căutarea celui mai bun modul de joc. În schimb, fundașul de bandă, Ștefan Ghergu, nu a trecut testele antrenorilor, dar rămâne cu pregătirea bună de iarnă făcută la Moneasa.
Variantele ar fi 4-3-3 sau 4-2-3-1, dar oricum ar fi este evident faptul că lotul ar mai trebui completat pe axul central cu un fundaș și un mijlocaș. În plus, e de rezolvat și problema portarului, în condițiile în care Alex Barna încă nu a primit acceptul pentru a reintra în efort, iar Dan Țapoș se bazează doar pe Bodea și juniorul de 16 ani, Zamfir.

Recomandările redacției