Falia dintre echipă și galerie s-a adâncit serios după ultimele două rezultate obținute de UTA în campionat. Îndeosebi înfrângerea internă cu ASU Poli Timișoara a provocat multe nemulțumiri în rândul fanilor din peluză, care au avut – totuși – aproximativ 30 de reprezentanți și etapa trecută pe „Cluj Arena”. Acolo, însă, „roș-albii” au bifat încă o înfrângere rușinoasă (0-3), iar, miercuri, cu ocazia vizitei celor de la Aerostar Bacău, sectorul galeriei a fost populat cu susținători de rând.
Cum jocul echipei nu a funcționat deloc în prima parte, atmosfera chiar a fost sumbră, după care golurile lui Neagu și Rus au mai dezamorțit spectatorii. „Nu știu dacă meri­tăm să jucăm fără galerie. Sunt băieți extraordinari acolo, nu vreau să vorbesc despre ei. Le respectăm decizia, dar e foarte greu fără ei. Trebuie să înțeleagă și ei că sunt lucruri care se întâmplă și nu se văd. Mi-a părut rău că ne-au întors spatele, jucătorii au fost afectați și de acest aspect”, a spus Cristi Păcurar, refăcând tabloul de la finalul derby-ului Vestulului, când „ultrașii” s-au întors cu spatele în momentul salutului. E greu de crezut că fanii se vor mobiliza pentru confruntarea de sâmbătă, cu o altă fostă campioană a României, FC Argeș, dar cu ocazia meciului de la Arad, cu Petrolul, situația se poate schimba. „Nu aș vorbi despre alt meci decât cel cu FC Argeș, dar cu Petrolul cred că va fi o atmosferă ok, iar galeria va veni alături de noi. Facem tot ce ne stă în putință, dar să se discute că se vând meciuri…Niciodată nu s-a întâmplat asta cât timp am fost aici”, a mai punctat „secundul” Bătrânei Doamne.
Apropos de partida cu FC Argeș, aceasta va avea loc sâmbătă dimineața, de la ora 11, pe arena „Nicolae Dobrin”, din „Trivale”. „A apărut și o stare de oboseală la jucătorii care au evoluat integral în ultimele trei partide, mi-aș fi dorit să-i odihnesc, dacă datele pro­blemei erau altele. Vom întâlni o echipă valoroasă, care sigur se bătea la primele trei locuri, dacă avea dreptul de a promova. Chiar dacă au existat mutări pe banca tehnică, FC Argeș are un lot ce îi permite să trimită în teren, oricând, un prim unsprezece de calitate”, a spus Păcurar despre adversarul din weekend.

Recomandările redacției