monacGluma se îngroașă pentru echipa fa­nion a Aradului. După cinci runde, formația „textilistă” e „lanternă roșie” și e singura care nu a cunoscut încă gustul succesului. Nici programul n-o prea avantajează pe UTA, care după vizita pe „Ion Oblemenco” primește la Arad vizita liderului Gloria Bistrița.
Pe undeva, însă, Eugen Trică nu-și mai face calcule de parcurs, ci spune că abordează fiecare meci la victorie. „ Mergem la Craiova să jucăm fotbal, să atacăm, să facem pressing, să recuperăm balonul, să ne apărăm. Întâlnim o echipă solidă, care a făcut transferuri foarte bune. Mă refer în primul rând la Curelea și Ferfelea, jucători care au jucat cu Sportul în Liga 1. Dar, pe de altă parte, nu sunt nici ei cu pregătirea fizică la punct. Absențele lui Pleșan, Dragalina și Izvoranu contează cât de cât, însă și cei care vor intra vor da totul pentru victorie”, a precizat tehnicianul „alb-roșiilor”.
Dincolo, CS U Craiova dorește să obțină cel de-al doilea succes al stagiunii în fața propriilor fani. Echipa Primăriei din Craiova are ca obiectiv promovarea, iar Stângă a adus entuziasm cu debutul său perfect Olimpiei Satu Mare, un adversar incomod.  Acum, oltenii doresc să înceapă o serie pozitivă, iar dificultățile evidente ale UTA-ei le dau încredere pentru confruntarea de sâmbătă. Totuși, tehnicianul arădenilor trage un semnal de alarmă: „Echipa din Arad ar fi putut foarte bine să fie mai sus în clasament, fiindcă a pierdut puncte importante pe finaluri de meci. Și, din câte mi-am dat seama, nu jucase rău, ci mai degrabă a plătit tribute greșelilor individuale. UTA nu e o echipă rea, dar, ținând cont de conjunctură, pornim cu prima șansă”.
Disputa dintre „juveți” și „textiliști” e programat sâmbătă, la ora 18 și va fi transmis în direct pe TVR 3.
Formații probabile:
CS U Craiova: Brac – Cârjă, Fl. Pătraşcu, Ljubinkovic, I. Stancu – Dragu, Ad. Ionescu, Cr. Ganea – Ferfelea, Opriţa, Curelea
UTA: Horvath – Zanardini, Țabără, Sidney, G. Neagu – Marcu, Popescu, Medina, Firțulescu – Monac, Sălăjan.

Recomandările redacției