Bătută în repetate rânduri de un om al străzii, cățelușa a fost salvată

0
1164

Este cunoscut deja faptul că oamenii sunt foarte sensibili când vine vorba despre animale, cu atât mai mult când acestea sunt tratate total necorespunzător. Chiar de aceea foarte mulți se simt nevoiți să acționeze atunci când văd un animal neajutorat care trece prin situații cărora nu le poate face față singur.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu doar câteva zile, mai exact vineri. Iasmina Moț, o femeie care se afla în fața unui lanț de magazine a observat un bărbat, om al străzii care stătea în fața unuia dintre magazine alături de câinele său ținut în lesă. Prima impresie este aceea cum că din nou, câinele este cel mai bun prieten al omului indiferent de situație. Ei bine, de la melancolia de început până la furie a fost doar un pas.

Stând cu câinele care se plimba prin apropierea sa, omul străzii a început să bruscheze animalul, ba chiar să îi aplice câteva lovituri ca și cum acesta ar fi făcut vreo greșeală care nu poate fi iertată altfel și trebuie neapărat pedepsit.

Iasmina nu a putut să rămână indiferentă în acel moment și a chemat imediat ajutoare, atât oamenii legii cât și alte persoane care o cunoșteau, și-au făcut cu toții apariția și au încercat să afle ce se întâmplă mai exact.

Ținând cățelușa în brațe și încercând să îi facă față singură omului stăzii până la apariția polițiștilor, aceasta și-a dat seama că starea de sănătate a cățelușei nu este una tocmai bună, ea având un picior rupt: „micuța cățelușă are piciorul rupt și are nevoie de tratamente medicale“, a spus Iasmina.

Din fericire, cățelușa a fost dusă imediat la clinică unde a putut fi tratată rapid și unde a și rămas pentru că aceasta nu se putea întoarce înapoi la omul care se presupunea că îi este stăpân.

În continuare, din cunoștințele noastre, acel om al străzii umblă de foarte mult timp alături de câinele lui, dar nu mulți au avut ocazia să vadă când acesta își bătea animalul. Bărbatul a fost dus de mai multe ori la sediul Poliției Locale unde, la un moment dat, am avut și noi ocazia să îl întâlnim, moment în care am aflat că el mereu stă cu animalul pe lângă el și este reținut foarte des de oamenii legii, în special pentru cerșetorie. De această dată bărbatul a ajuns în fața polițiștilor și din alte motive și cel mai probabil nu va mai putea să agreseze animalul niciodată pentru că, în ciuda faptului că acesta părea că ține mult la cățel, se pare că bărbatul îi aplica mai multe lovituri și nu era chiar așa de impresionat de faptul că piciorul animalului era rupt.

Sursă foto: Iasmina Moț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.