Băuturi detoxifiante care te ajută să scapi de grăsimea de pe abdomen

0
191

Detoxifierea e un proces care ajută organele vitale să se curețe. Iar băuturile detoxifiante câștigă rapid recunoaștere pentru prevenirea supraîncărcării toxice și a problemelor majore de sănătate, se arată într-un articol publicat pe site-ul food.ndtv.com.
Dacă aportul toxic nu este restrâns, se poate manifesta în diferite probleme, cum ar fi balonare, gaze, dureri de cap, constipa­ție, oboseală, greață și probleme ale pielii.
Ai burtă și nu mai știi cum să scapi de colăceii de grăsime? Ai încercat cu sute de exerciții pentru abdomen, poate ții și regim alimentar, însă nimic din ceea ce faci pare să nu funcționeze. Iată câteva propuneri de băuturi detox care ajută la arderea grăsi­milor, acolo unde își dorești cel mai mult.
1. Suc din portocale, morcov și ghimbir. Portocalele sunt bogate în axiosidanți și vitamina C. Morcovii conțin beta-caroten și fibre care ajută la pierderea în greutate și digestie. Ghimbirul este un remediu cunoscut pentru digestie, balonare, crampe sto­macale și are proprietăți anti-inflamatorii.
2. Limonadă cu lămâie și mentă. În aceste zile toride este un mijloc de a ne răcori și de a ne lua energie. Însă nu trebuie să fie caniculă să alegem o astfel de băutură pentru a ne hidrata.
3. Băutură detoxifiantă de castra­veți, lămâie și mentă. Încă o încântare estivală, un alt motiv de bucurie! Menta este considerată în mod tradițional ca fiind cele mai bune ingrediente pentru calmarea sto­macului iritat. Această plantă îmbunătă­țește, de asemenea, fluxul de bilă prin sto­mac accelerând procesul de digestie. Această băutură este bună atât pentru a ne răcori cât și pentru a ne elibera de supra­încărcarea toxică.
4. Suc de rodie și sfeclă roșie. Cele două sunt recunoscute pentru proprietățile de detoxifiere, iar dacă adăugați și suc proaspăt de aloe vera este un pus pentru sistemul imunitar.
5. Ceai de ghimbir cu lămâie și miere. Această băutură este folosită de obicei pentru a trata durerile de gât și frigul. Dar pre­paratul oferă mai multe beneficii decât cre­- deai. Chiar topește kilogramele în plus.
6. Apă de cocos cu lămâie și mentă. Această băutura va curăța toxinele din ficat, tractul intestinal și vă veți simțiți mai ușori.
7. Ceai infuzat cu fructe. Un amestec rafinat de ceai care combină fructe de padure, afine, ghimbir, portocale și frunze de mentă cu ceai de mușețel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.