Un bărbat a consumat cantități impresionante de alcool, după care s-a urcat la volan. Însă, în timp ce conducea pe o stradă din Ghioroc, ajungând într-o intersecție, nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un alt autoturism. Astfel, polițiștii Postului de Poliție Ghioroc îl cercetează pe bărbatul în cauză pentru conducere sub influența alcoolului.

Astfel, bărbatul de 56 de ani, din Ghioroc, a condus un autoturism pe strada Cuza Vodă din aceeași localitate, iar când a ajuns la intersecția cu DJ 708 B, pe fondul neacordării de prioritate și fiind sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cel în cauză este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice

Recomandările redacției