Beata Kabat este campioană naţională de senioare la judo

0
265

beataCampionatele Naţionale de judo pentru seniori, competiţie desfăşurată la Braşov, a adus un rezultat notabil pentru CSM Arad. Beata Kabat, sportivă în vârstă de 26 de ani, pregătită de Ionel Lazăr, a devenit campioană naţională la categoria +78 de kilograme. Deşi încă nerefăcută complet după problemele la genunchi din acest an, judoka CSM-ului a avut o prestaţie excelentă pe tatami, câştigând toate cele patru meciuri, inclusiv finala împotriva unei sportive de la Dinamo, prin ippon, înainte de limită:
Victorii pe linie, prin ippon
„În toate meciurile a câştigat sub un minut, sunt foarte mulţumit de ea, mai ales că nu a fost refăcută sută la sută din punct de vedere medical. În ciuda problemelor, a avut un an foarte bun, a mai câştigat medalia de aur la Cupa României, la aceeaşi cate­gorie şi a ocupat locul trei la Balcaniada de la Miercurea Ciuc. Pot spune că a întrecut toate aşteptările”, ne-a declarat antrenorul sportivei, Ionel Lazăr. Beata Kabat încheie acest an cu finala open a Naţionalelor de seniori din 6 decembrie, de la Bucureşti, unde vizează o nouă medalie.
Hanciuţa şi Sinceac, pe podium la masculin
Alte două medaii pentru Arad au venit de pe tatami-ul băieţilor. La categoria 90 de kilograme, Raul Hanciuţa, de la CSU Arad, a cucerit argintul după o finală pierdută în faţa unui alt produs al judoului arădean, Cosmin Bodârlău, în prezent la Dinamo Braşov. Sergiu Sinceac, dublă legitimare LPS-CSU Arad, s-a ales cu bronzul categoriei +100 de kilograme. Sinceac este triplu medaliat în acest an, urcând pe podium şi la categoriile juniori şi tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.