Florinel Coman (21 de ani) s-a întâlnit cu reprezentanții celor de la Orlando City, care au venit în România pentru a perfecta transferul fotbalistului celor de la FCSB.
Informația a fost oferită la Digi Sport Matinal de Liță Dumitru, care a intermediat negocierile. Americanii au oferit 7 milioane de euro pentru 40% din drepturile federative ale fotbalistului, dar Gigi Becali a refuzat oferta.
„La conducerea clubului Orlando sunt doi brazilieni care mi-au dat telefon și mi-au spus că îl plac pe Coman. FCSB a spus inițial că vrea 15 milioane pe el. Băieții de aici mi-au spus că vor mai întâi să stea de vorbă cu jucătorul. Vor să vorbească despre integrare, să-l vadă ca om, și apoi să vadă dacă poate să-și facă un viitor în America. După ce s-au întâlnit, după acel meci în care el nu prea a jucat bine (n.r. la Cluj, cu CFR), ei au zis că-l pot lua. Au zis că dau 7 milioane pentru club, un milion pentru jucător și un milion pentru impresari. Cei care au discutat, Robert și Dragoș, reprezentanții lui Giovanni și ai lui Victor, au spus că-i vor da lui Gigi oferta. 7 milioane înseamnă 40%, plus 1 milion salariul lui Coman pe sezon. 60% din procente rămâneau la FCSB la o următoare revânzare. Oferta a fost până luni, care a trecut, Gigi a respins-o, a spus că vrea 20 de milioane de euro”, a spus Liță Dumitru, la Digi Sport Matinal.

Recomandările redacției