Patronul Stelei a vorbit la emisiunea Fotbal Club de la Digisport despre povestea transferului tâ­nărului atacant utist la Steaua București.
Gigi Becali a menționat că l-a văzut prima dată pe Dennis Man la partidele UTA-ei cu FC Voluntari din barajul pentru promovare în Liga I.  „Prima dată l-am văzut la meciul cu FC Voluntari și i-am spus lui Mihai Stoica să îl urmărească în continuare că mi-a plăcut cum a jucat. Eu am uitat de el și acum trei zile mi-a spus MM că am putea să îl luăm. Eu mereu îi spun lui Mihai că va apărea în România un jucător foarte va­loros pe care îl voi vinde cu 50 de milioane de euro și cred că acesta e jucătorul pe care îl aș­teptam”.
Gigi Becali  a dezvăluit și cifrele transferurului de la UTA: „Am plă­tit 300 de mii de euro pentru el acum, 100 de mii dacă va juca într-un singur sezon zece me­ciuri de campionat la Steaua și încă 100 de mii de euro dacă va juca măcar un meci la echipa națională de seniori pe toată perioada contractului pe care îl are cu noi. Eu consider că deja am plătit 500 de mii de euro pe el, pentru că el e un jucător care cu siguranță va juca zece me­ciuri la noi și va ajunge la Națio­nală. Am preferat să îl iau pe el acum și nu pe Gnohere de la Dinamo, pentru că pe Dennis Man pot să îl vând cu 50 de milioane de euro, în timp ce pe «Bizon» nu pot lua mai mult de trei mili­oane”.
Tot într-o intervenție la TV, Cristian Man, tătăl lui Dennis, a recunoscut că un  merit important în realizarea transferului fiului său la Steaua îl are Ana Maria Re­ghecampf, cunoscut impresar și soția atrenorului vicecampioanei României.
Într-o intervenție la sport.ro, aceasta a dat detalii despre transferul atacantului de 18 ani, ce s-a negociat până spre dimineața zilei de marți. „E un pas benefic pentru Dennis, sperăm să auzim și să vă bucurați de el și la echipa națională. Nu vreau să mă laud, dar vă spun sincer că a contat și faptul că Reghe a vorbit și el cu fotbalistul despre șansa aceas­ta. Cluburile din străinătate nu au foarte mulți bani să dea pe jucătorii din România, în special pe cei tineri. Ați văzut, România vinde jucători cu 60 de mii, 80 de mii, 100 de mii, niciodată cu sumele pe care le oferă Steaua. Pentru UTA și fot­balist era cea mai bună ofertă pe care o puteau primi și în următorii zece ani”, a spus Ana Maria Reghecampf.
Așadar, lucrurile par a se clarifica în ceea ce privește suma de transfer pentru Dennis Man și cum se va împărți aceasta între UTA și Atletico. Prima tranșă va alimenta conturile ambelor cluburi cu câte 150 de mii de euro, urmând ca pentru restul banilor să aștepte ca ata­cantul de 18 ani să îndeplinească cerințele puse în contract de conducerea Stelei. În fine, din câte se pare, Man are și trecută în contract această clauză de reziliere a contractului în valoare de 50 de mili­oane de euro.

Recomandările redacției