Becali este nevoit să plătească o sumă uriașă pentru a putea face transferuri

0
287

Adrian Petre a ajuns la FCSB în această iarnă, însă suma care trebuia plătită pentru acesta nu a fost plătită încă. Esbjerg a dat în judecată pe vicecampioana României și a câștigat procesul cu FCSB de la FIFA. Becali este nevoit să scoată din buzunar suma uriașă de 500.000 de euro, sumă pe care trebuia să le-o dea inițial danezilor.
Becali a întârziat cu banii aproape jumătate de an, însă această amânare nu va mai putea să o facă pentru mult timp, fiindcă decizia federației internaționale îi impune să le dea nordicilor banii în maximum o lună și jumătate, altfel clubul nu va mai avea putea legitima jucători noi.
Patronul a fost încântat de evoluția lui Petre în naționala de tineret, un lot în care Adrian funcționa ca o soluție de rezervă pentru titularul Pușcaș. Iar unul din motivele pentru care Becali a întârziat cu plata a fost și dezamăgirea pe care i-a produs-o atacantul în meciurile disputate, chiar dacă îl prezentase ca pe un viitor star îl momentul în care l-a adus de la Esbjerg. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.