Ben Affleck vrea să regizeze un nou thriller politic

0
339

affleckActorul Ben Affleck lucrează la un nou thriller politic, a cărui acţiune va fi plasată în Africa, după succesul obţinut anul trecut cu „Argo”, premiat cu Oscar pentru cel mai bun film, informează Mediafax.
Actorul în vârstă de 41 de ani va regiza şi va juca într-un nou film cu subiect politic, despre un grup de mercenari angajaţi să ucidă un dictator militar care îşi terorizează poporul, iar pentru scrierea scenariului a fost cooptat Will Staples, care a colaborat la realizarea jocurilor video „Call of Duty” şi „Modern Warfare 3”, informează contactmusic.com.
Deocamdată nu a fost ales titlul peliculei.
Filmul pe care îl va regiza Ben Affleck va fi produs de acesta împreună cu vechiul său prieten Matt Damon şi cu Jennifer Todd, prin intermediul companiei lor de producţie Pearl Street Films şi cu contribuţia companiei Warner Brothers Studios, potrivit deadline.com.
În prezent, Ben Affleck filmează, împreună cu Rosamund Pike, pentru pelicula „Gone Girl”, în regia lui David Fincher şi va fi noul Batman în continuarea „The Man of Steel: eroul”, alături de Henry Cavill, care îl interpretează pe Superman.
Actorul american Ben Affleck s-a remarcat în ultimii ani şi ca regizor, semnând regia filmului „Oraşul/ The Town” (2010). Totodată, starul american a fost recompensat în calitate de scenarist, câştigând Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul „Good Will Hunting” (1997), un premiu pe care l-a împărţit cu bunul său prieten actorul Matt Damon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.