După cum am scris, artistul Benone Sinulescu a murit astăzi  la vârsta de 84 de ani pe fondul unor probleme multiple de sănătate.

Soția artistului a anunțat că artistul  nu a vrut să meargă la spital nici măcar când s-au complicat problemele, pentru că îi era teamă de COVID.

,,Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID.

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat soția artistului  pentru Impact.ro.

La aceasta oră artistul este depus la o capelă mortuară din Arad, dar soția dorește să-l depună la Filarmonică pentru ca toți cei care l-au iubit și l-au apreciat să-și poată lua rămas bun. Benone Sinulescu va fi înmormântat la cimitirul Eternitatea din Arad.

Recomandările redacției