În urmă cu doar câteva luni, îndrăgistul artist Benone Sinulescu  a fost internat în spital la Arad, după ce a fost găsit inconștient în casă. Cu toate că la externare artistul se simțea mai bine, din păcate, cu timpul problemele de sănătate s-au agravat, iar joi, 18 noiembrie, la ora 14.30 Benone Sinulescu s-a stins din viață. Artistul avea deja pregătit testamentul încă din 2014, atunci când au existat probleme cu averea lăsată de Ion Dolănescu. Atunci artistul a decis să lase totul în scris, conform viva.ro.

Cele peste 100 de cântece, dar și bunurile care au fost strânse de-a lungul vieții vor fi lăsate celei mai importante persoane din viața cântărețului.

 După o viață întreagă, toată averea artistului îi va rămâne soției sale, cea cu care a locuit în casa de la Bârzava din județul Arad.  Se pare că averea artistului este destul de mare, ar fi vorba despre o sumă  mare de bani, pentru că acesta avea mai multe imobile în București, Arad și Buzău.

În momentul în care se va întâmpla ceva cu Elena Sinulescu, soția artistului, averea o să revină nepoților, întrucât cei doi nu a avut copii.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din București, Buzău şi din Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a povestit Benone Sinulescu în urmă cu ceva timp.

Recomandările redacției